Spin-Offs

SPIN-OFFS

CLASS


Coal Hill Academy har været en del af Doctor Who siden den første episode.

Doctoren og hans tidsrejser har gjort væggene i rum og tid meget tynde, og monstre planlægger at bryde igennem og skabe ravage på Jorden. Det er nu op til eleverne fra Coal Hill Academy at håndtere de rædsler der kommer.

TORCHWOOD


Torchwood følger en gruppe efterforskere, der arbejder for den hemmelige organisation af samme navn. Holdet specialiserer sig i fremmede teknologi, der er landet på Jorden og kriminalitet, uanset om det er fremmede eller menneske. Den mystiske Captain Jack Harkness er leder af den lige så mystiske Torchwood, og sværger at vogte menneskeheden mod fremmede trusler.

THE SARAH JANE ADVENTURES


The Sarah Jane Adventures følger den tidligere ledsager af den 3. og 4. inkarnation af The Doctor fra den oprindelige serie Doctor Who. Ms Sarah Jane Smith er tilbage i aktion, hvor hun sammen med Rani, Luke og Clyde opdager fremmede plot til at overtage verden, eller blot hjælper en vildfaren med at kommer hjem.


"Jeg så fantastiske ting, derude i rummet. Men der er besynderligheder, uanset hvor du står. Livet på Jorden kan være et eventyr ... du skal bare vide, hvor du skal kigge"

K-9


Robotten hund "K-9" fra Doctor Who går på eventyr i London, i nær-fremtid med Starkey og Jorjie, Darius og professor Gryffen, der arbejder for "The Department". Professoren kører test på en Space-Time Manipulator. K-9 skal følge Jixen, en skurk, gennem Space-Time portal at redde dem. K-9 er sat til selvdestruktion og skal genopbygges.

DREAMLAND


Dreamland er en animeret serie fra Doctor Who med David Tennant (stemme) som The Doctor. Her bliver han sendt til Roswell, hvor han får øje på et mystisk fremmed artefakt i en lokal diner og møder en ny ledsager, Cassie Rice.

Doctor Who Confidential


Doctor Who Confidential vil give dig en oplevelse af den spænding og energi som er omkring det nye show. Programmet bringer dig bag kulisserne og interviews med de medvirkende, forfatterne og instruktørerne, alt imens de bringer vores favorit Time Lord tilbage til vores TV.