Serie 1

SERIE 1

RoseEpisode:

1

Premiere:

26. marts 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Mickey

Fjende:

Autons, The Nestene ConsciousnessDa Rose Tyler møder en mystisk mand som kalder sig Doctor, bliver hendes liv aldrig det samme igen. Hun indser hurtigt, at hendes mor, hendes kæreste, og hele Jorden er i fare. Deres eneste håb er inde i en mærkelig blå boks.


The End of the WorldEpisode:

2

Premiere:

2. april 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose

Fjende:

Lady CassandraDoctoren og Rose tager på deres første rejse gennem tiden til år 5 billion, lige før solen er ved at ekspandere og sluge jorden. Rose er varsom og begynder at sætte spørgsmålstegn ved om det nu var en god idé at tage med ham. Blandt de magtfulde rumvæsner som er samlet på Platfom One for at se jordens undergang, er en morder på spil. Hvem er det der styrer de mystiske og dødelige metal edderkopper?


The Unquiet DeadEpisode:

3

Premiere:

9. april 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose

Fjende:

GelthDoctoren har planer om at tage Rose tilbage til Napoli i år 1860, men lander i stedet i Cardiff i år 1869. I Victorian Cardiff går de døde rundt og væsner skabt af gas er sluppet løs. Her møder Rose og Doctoren forfatteren Charles Dickens som hjælper dem med at efterforske Mr. Sneed, den lokale bedemand som gemmer på meget stor hemmelighed. Men denne gang kan Doctoren ikke redde alle.


Aliens of LondonEpisode:

4

Premiere:

16. april 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Mickey

Fjende:

The SlitheenDoktoren og Rose vender tilbage til jorden i nutiden, kun for at finde der er gået et år siden Rose tog afsted og alle troede at hun var savnet og formodet død.


World War ThreeEpisode:

5

Premiere:

23. april 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Mickey

Fjende:

The SlitheenMens Doctoren, Rose og Harriet Jones er fanget inde i Downing Street 10, laver Slitheen deres træk -  Nuklear krigsførelse. For hvis den menneskelige race udslettes, kan jorden sælges på det Galaktiske sorte marked for en meget rimelig pris. Det er nu op til Doctoren at besejre Slitheen før hele jordens befolkningen bliver udslettet. Men bliver han nødt til at foretage det ultimative offer - Rose Tyler?


DalekEpisode:

6

Premiere:

30. april 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Adam

Fjende:

DalekDoctoren og Rose befinder sig i et underjordisk museum i Utah i år 2012. Museet indeholder alle former for ikke jordiske genstande. Den eneste levende udstilling viser sig at være Doctoren's ældste og mest dødelige fjende - en Dalek. Kort efter slipper den ud af sit torturkammer og går helt amok og slår alle ihjel som kommer på dens vej. Vil Rose være et af offrene?


The Long GameEpisode:

7

Premiere:

7. maj 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Adam

Fjende:

JagrafessDoctoren, Rose og Adam ankommer til året 200.000 ombord tv-stationen Satellite 5, som sender udsendelser til hele Jorden. Rose og Doctoren opdager at ikke alt er som det burde være, da de finder ud af at hvis man bliver forfremmet til etage 500, kommer man aldrig tilbage. De tager afsted til etage 500 for at undersøge sagen. Adam undersøger andre steder på stationen og tager en beslutning, som han kommer til at fortryde resten af sit liv.


Father's DayEpisode:

8

Premiere:

14. maj 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose

Fjende:

ReapersRose spørger Doctoren om de kan tage tilbage til den dag hendes far, Pete Tyler dør. Modvilligt siger Doctoren ja til det, men opdager hurtigt at han har taget en forkert beslutning. Rose redder sin far fra at blive kørt over af en bil. Dette har nu ændret på tidslinjen, og de uhyggelige Reapers er sluppet løs i hele universet. Men denne gang har Doctoren ikke en plan.


The Empty ChildEpisode:

9

Premiere:

21. maj 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Jack

Fjende:

The Empty ChildEfter at have jaget en mystisk cylinder gennem tiden, lander den fantastiske tidsmaskine TARDIS i London under et luftangreb i 1941. Rose opdager et lille barn der bærer en gasmaske, stående på et tag som konstant kalder på sin mor. Det bliver hun lige nødt til at undersøge lidt nærmere og ender med at svæve over byen i en ballon. Men så kommer den flotte Captain Jack Harkness, en anden tidsrejsende, og redder hende. Det ser ud som om at Rose har fundet en ny helt, bedre end Doctoren.

Imens følger Doctoren efter en ung pige som mødes med en masse hjemløse børn. Barnet med gasmasken forfølger dem og får underlige ting til at ske, samtidig med at barnet konstant kalder på sin mor.


The Doctor DancesEpisode:

10

Premiere:

28. maj 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Jack

Fjende:

The Empty Child/Gas mask Zombies/NanogenesEfter knebent at undslippe gasmaske monstrene, prøver Doctoren, Rose og Captain Jack at stoppe de muterede mennesker i at inficere andre. Det bliver dog hurtigt klart at en fra det nye team bære en del af skylden for virusen. Svaret findes ved bombestedet, men tiden er ved at rende ud.


Boom TownEpisode:

11

Premiere:

4. juni 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Mickey, Jack

Fjende:

Margaret Blaine (Blon Fel Fotch Passameer-Day Slitheen)Da Doctoren, Rose og Captain Jack stopper i Cardiff for at genoplade TARDIS, opdager de at en gamle fjende, som de troede var død, er ved at bygge et atomkraftværk, som kan ødelægge hele verden. Og mens Doctoren spiser middag med monstre, opdager han fælder gemt i andre fælder.


Bad WolfEpisode:

12

Premiere:

11. juni 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Mickey, Jack

Fjende:

DaleksI en tilsyneladende futuristisk verden, vågner Doctoren op inde i Big Brother huset, da de er ved at sende en hjem, Rose vågner op i TV showet - Det svageste led - med Anne-droid og Captain Jack får en makeover af Trin-E og Zu-Zana. Men noget er galt ombord på Satelite 5. De tabende deltagere forsvinder. Selvfølgelig er det noget som Doctoren bliver nødt til at undersøge nærmere.


The Parting of the WaysEpisode:

13

Premiere:

16. juni 2005

Doctoren:

9

Companion:

Rose, Mickey, Jack

Fjende:

DaleksUniversets skæbne hænger i en tynd tråd. Dalek begynder deres invasion af Jorden. Doctoren står overfor en svær beslutning. Skal han ofre alle mennesker på Jorden for at for at frelse alle andre levende væsener i universet. En til er dog sikkert.. Han skal sende Rose hjem.