Serie 13 (Flux)

SERIE 13 - Flux

The Halloween ApocalypseEpisode:

1

Premiere:

31. oktober 2021

Doctoren:

13

Companion:

Yaz

Fjende:

Karvanista Halloween, 2021. En storm nærmer sig. Noget river gennem rum og tid og nulstiller alt, hvad det rører ved. Hvem er manden, der undslipper sine lænker? Hvad med at Dan har fået sin fangevogters opmærksomhed? Hvorfor er englene kommet? Og hvad vil der være tilbage af Jorden, når denne nat er færdig? 


War of the SontaransEpisode:

2

Premiere:

7. november 2021

Doctoren:

13

Companion:

Yaz og Dan

Fjende:

Commander Skaak, Swarm, Azure Smidt tilbage i Krimkrigen finder Doctoren ud af at Light Division er ved at gå ind i en meningsløs kamp med... en hær af sontaranere? Yaz og Dan bliver trukket væk fra hende og hver finder ud af, at deres opgave vil være at genoprette tiden. Sontaranerne er klar til evig erobring, og i Atropos-templet er fjenden ankommet for at tage det hele. 


Once, Upon TimeEpisode:

3

Premiere:

14. november 2021

Doctoren:

13

Companion:

Yaz og Dan

Fjende:

Swarm, Azure, The Grand SerpentAtropos er faldet igen. Doctoren har kastet sig ud i en tidsstorm i et desperat forsøg på at redde sine venner. Da tiden selv falder fra hinanden, finder hun meget mere, end hun havde regnet med. Alle fire er tabt sammen i minderne: fortid, nutid, fremtid. Så mange roller de spiller. Så mange valg, de har udstået. Og nu er det, der skete én gang, kommet igen. 


Village of the Angels  Episode:

  4

  Premiere:

  21. november 2021

  Doctoren:

  13

  Companion:

  Yaz og Dan

  Fjende:

  Rogue Weeping Angel  Devon, november 1967. En lille pige er forsvundet, professor Eustacius Jericho har udført psykiske eksperimenter, og der er en sten for meget på landsbyens kirkegård. Hvad vil de Weeping Angels med denne landsby? Det hele er sket en gang før. Medderton er den "forbandede landsby". Sendt tilbage én gang? Du har en chance. Men to gange tilbagekaldt er én gang for meget. 


  Survivors of the Flux   Episode:

   5

   Premiere:

   28. november 2021

   Doctoren:

   13

   Companion:

   Yaz og Dan

   Fjende:

   Tecteun, The Grand Serpent   For Yaz, Dan og Jericho rummer livet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede flere eventyr og farer, end de nogensinde kunne have forestillet sig. For Bel har hendes mission for at finde sin mand taget en drastisk forkert drejning. For Vinder venter Ravagers vrede. For the Grand Serpent er UNIT hans at tage. Og for Doctoren kan intet nogensinde blive det samme igen... 


   The Vanquishers   Episode:

   6

   Premiere:

   5. december 2021

   Doctoren:

   13

   Companion:

   Yaz og Dan

   Fjende:

   Commander Stenck, Swarm, Azure, The Grand Serpent   Fordelt på tre virkeligheder har den 13. Doctor mere end ét problem at løse. Divisionens base, helt ude i tomrummet, er taget. Nogle usandsynlige allierede er gået sammen i håb om at finde sejren i Jordens sidste time. The Grand Serpent har lagt planer, og Doctorens ældste fjender har nøglen til Doctorens fortid, klar til at give hende deres sidste gengældelse. Tunneler under Jorden fører til alle mulige steder i rum og tid. Når den sidste Flux-begivenhed nærmer sig, hvilken dør fører til sejr? Sidste opkald før slutningen. Det er tid til kontakt. 


   Eve of the Daleks   Episode:

   Special

   Premiere:

   1. januar 2022

   Doctoren:

   13

   Companion:

   Yaz og Dan

   Fjende:

   Dalek Executioners   Ti minutter til midnat og begyndelsen af ​​2022. Med Doctorens TARDIS ude af drift, er Doctoren, Yaz og Dan tvunget til at vente i en almindelig selvopbevaringsfacilitet med kun én kunde. Men Dalek Bødler er på jagt, og en tidsløkke tvinger de fangede allierede til at blive ved med at genopleve de døende minutter af 2021. Hvad er der gået galt med tiden? Hvad vil dalekerne? Efterhånden som nytårsdag kommer tættere på, vil Doctorens taktik blive presset til det yderste for at bryde løkken og undgå udryddelse på en nat, hvor man ikke kan glemme alt bekendtskab. 


   Legend of the Sea Devils   Episode:

   Special

   Premiere:

   17. april 2022

   Doctoren:

   13

   Companion:

   Yaz og Dan

   Fjende:

   Sea Devils   I et hæsblæsende specielt eventyr står Doctoren, Yaz og Dan ansigt til ansigt med en af ​​doktorens ældste modstandere: Havdjævlerne. Hvorfor er den legendariske piratdronning Madam Ching på jagt efter en tabt skat? Hvilke skræmmende kræfter lurer under det nittende århundredes oceaner? Og var Yaz virkelig nødt til at klæde Dan ud som en pirat?